040 88 99 18 - Zaupni telefon vsak delovni dan med 10. in 15.uro

Klepet s svetovalcem preko tipkovnice ali po telefonu. Vsak delovni dan med 9. in 17.uro. Ko nas ni, nam lahko pustite sporočilo. Tudi za bližnje osebe igralca s težavami.

Z našimi svetovalci lahko pridete v stik na različne načine:

KLEPET PREKO TIPKOVNICE (LIVE CHAT):

To je priljubljeno orodje za vzpostavitev takojšnjega stika s svetovalcem in ko želite ostati popolnoma anonimni. Je izjemno enostavna in učinkovita storitev. Klicatelj se ne izpostavlja nobenemu tveganju za izgubo anonimnosti, obenem pa dobi takoj odgovore na svoja vprašanja. Ko so svetovalci odstotni, jim lahko pustite sporočilo in oglasili se vam bodo v najkrajšem možnem času. Najkasneje s pričetkom naslednjega delovnega dne.

 

KLIC NA TELEFON: 040 88 99 18

Do vseh informacij o oblikah pomoči in odgovorov na vaša vprašanja pridete najhitreje s telefonskim klicem. Še posebej priporočljivo za bližnje osebe hazarderja. Tudi v tem primeru je zagotovljena anonimnost sogovornika.

 

SMS SPOROČILA ZA VZDRŽEVANJE ABSTINENCE:

Morda ste se odločili za popolno abstinenco igranja na srečo in si pri tem želite zunanje podpore? Lahko vam pomagamo z motivacijskimi sms sporočili enkrat dnevno v dopoldanskem ali večernem času in to 30 dni zapored!  Pošljite nam sms na številko 040 88 99 18 ali pa nam pišite na pomoc@mladihazarder.si .

 

NASVET:

Če ste zaskrbljeni zaradi svojega otroka, partnerja ali prijatelja, ki po vašem mnenju igra igre na srečo in pri tem pretirava , vam svetujemo, da se seznanite z našo brošuro Problematično igranje na srečo - vodnik za družine

V njej boste našli odgovore na vsa vprašanja o problematičnem hazardiranju:  kakšni so dejavniki tveganja, kako ga prepoznati, kakšne negativne posledice povzroča, kako se spoprijeti z nadlogo, kako urejati finance...

Naložite si jo lahko tukaj.