Epidemija koronavirusa kot priložnost za opustitev iger na srečo

Kako ravnati v obdobju samoizolacije
admin
Site Admin
Prispevkov: 24
Pridružen: 18 Dec 2017, 08:20
Kontakt:

Epidemija koronavirusa kot priložnost za opustitev iger na srečo

Odgovor Napisal/-a admin »

Vztrajno igranje na srečo nam na dolgi rok zanesljivo prinaša težave, najpogosteje je to povezano z velikimi finančnimi težavami, z izgubo službe, partnerja, družine, premičnega ali nepremičnega premoženja, zdravja itd.

Veliko rednih igralcev iger na srečo se pogosto poigrava z mislijo, da bi z igranjem prenehali ter zaživeli na novo. Pojav koronavirusa nas je prisilil v to, da smo ustavili življenje po vsej državi. Zaprli smo tudi igralnice, igralne salone, ugasnili smo terminale športnih stav in prodajna mesta Loterije Slovenije. Nekatere ustaljene poti za vplačilo Loto listka ali športne napovedi so sicer še na voljo, a so igre na srečo trenutno bistveno manj dostopne kot doslej.

Tako stanje je moč izkoristiti za korak, ki ga nekateri med vami ali vaša bližnja oseba že dalj časa načrtujete, a zanj doslej še ni ni bilo podobno velike priložnosti ali pa odločitev preprosto še ni dozorela.

Igralci živih iger v kazinu in igralnih avtomatov v igralnem salonu so nenadoma popolnoma odrezani od svoje najljubše igre.
Igralci športnih stav so ostali brez svojih priljubljenih športov in ekip, saj so so skoraj vsa tekmovanja na planetu ali začasno prekinjena ali pa odpovedana.

Če doslej niste hazardirali preko spleta in na to obliko igranja niste nikoli niti pomislili, potem enostavno - ne začnite!

Če sodite med njih in bi radi prenehali, si lahko izdate samoprepoved za tri leta in ko vam samoprepoved poteče, si jo izdate ponovno. Več o tem v naslednji objavi.