Restart - spletna aplikacija za pomoč pri opuščanju hazardiranja

Pripomočki za boj z zasvojenostjo
admin
Site Admin
Prispevkov: 24
Pridružen: 18 Dec 2017, 08:20
Kontakt:

Restart - spletna aplikacija za pomoč pri opuščanju hazardiranja

Odgovor Napisal/-a admin »

Re.Start je interaktivni spletni program, s pomočjo katerega si lahko povrnete nadzor nad vašim igranjem na srečo, aplikacijo pa lahko s pridom uporabite tudi pri popolni opustitvi iger na srečo. Trajanje programa si določite sami, izbirate lahko med 6, 8, 12 ali 24 tedni. Ko se odločite za eno izmed možnosti, vam aplikacija generira osebni dnevnik za izbrano časovno obdobje.

Če je vaš cilj popolna opustitev iger na srečo, se boste verjetno občasno soočali z nenadnimi napadi želje po igri. S pomočjo zapisov v dnevnik boste lahko spremljali pogostost in intenzivnost teh pojavov, na voljo pa vam bo tudi seznam počutij, ki ste jih imeli ob premagovanju želje po igri.

Popolna opustitev igranja iger na srečo je najpogosteje tlakovana s predhodnim obdobjem premišljevanja in priprave na ta odločilni korak. V obdobju priprave na abstiniranje je občasno igranje na srečo seveda povsem razumljiva stvar. Naša aplikacija vam bo omogočila, da natančno beležite vaše občutke ob napadih želje po igranju. Ko boste igrali igrali na srečo, boste lahko v vaš dnevnik zabeležili tudi občutke, ki ste jih imeli po zaključeni seansi igranja. Spremljali boste lahko tudi koliko časa in denarja namenite za igre na srečo.

Več o programu Re.Start lahko preberete na tej povezavi.https://www.mladihazarder.si/si/page/sp ... o-programu

V aplikacijo Re.Start se lahko registrirate tukaj. https://www.mladihazarder.si/si/customer/login.