Iskanje informacij in pomoči na forumu

To je prostor za vse, ki čutite negativne posledice hazardiranja. Lahko ste vi oseba, ki hazardira, lahko ste zaskrbljeni sorodnik ali prijatelj
admin
Site Admin
Prispevkov: 24
Pridružen: 18 Dec 2017, 08:20
Kontakt:

Iskanje informacij in pomoči na forumu

Odgovor Napisal/-a admin »

Veliko ljudi s težavami, ki so posledica iger na srečo, poišče informacije in pomoč na internetu, še posebej je to značilno za mladostnike in odraslo mladino. Tem je iskanje pomoči preko spleta veliko bližje, enostavneje, hitreje in ceneje, kot pa iskanje pomoči pri zdravniku.

Med informacije, ki jih igralci s težavami ali njihovi bližnji iščejo, sodijo tudi izkušnje ljudi, ki so se zasvojenosti uspeli otresti in so danes v tem smislu svobodni. Če sodite mednje, lahko na našem forumu opišete svojo izkušnjo pobega iz zasvojenosti. Mogoče nekdo prav zdaj googla za informacijo, s katero razpolagate vi in s katero mu lahko pomagate.
Ne pozabimo, človek, ki si je pred desetletji kot prvi omislil srečanja anonimnih hazarderjev, je bil tudi sam zasvojen z igrami na srečo.

Če je ta odločilni korak v popolno abstiniranje igranja na srečo še pred vami, je ta forum pravo mesto za iskanje informacij in vzpodbude s strani drugih članov foruma. Natančneje, takšen bo postal sčasoma, saj forum potrebuje nekaj časa, da zaživi.

Forum bo seveda čedalje obširnejši, saj se bomo te teme lotili v največjem možnem obsegu. Pri tem nam bo v veliko in odločilno pomoč prav vaše sodelovanje. Forum brez debate si seveda ne zasluži tega imena. Vabljeni torej!