Testiraj se pri naših psihoterapevtih

Napiši odgovor

Potrditvena koda
Vtipkaj kodo, ki jo vidiš na sliki. Vse črke so male, ničle ni.
Smeški
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode je vključena
[img] je vključen
[flash] je izključen
[url] je vključen
Smeški so vključeni

Preglej temo
   

Razširi pogled Preglej temo: Testiraj se pri naših psihoterapevtih

Testiraj se pri naših psihoterapevtih

Napisal/-a admin » 10 Jan 2018, 23:39

Na naši spletni strani je mogoče izpolniti online test http://www.mladihazarder.si/si/page/poi ... nline-test, katerega osnovni namen je hitra informacija o navadah pri igranju iger na srečo posameznika in v katero skupino igralcev se uvršča.

Kdorkoli pristopi k psihoterapiji v okviru našega programa, pa mora izpolniti vprašalnik, v katerega je vključen tudi instrument SOGS. Gre za v svetu najbolj uveljavljeni instrument s pomočjo katerega je mogoče ugotavljati deleže problematičnga in patološkega igranje na srečo v odrasli populaciji.

Če se želite testirati tudi vi, smo za vas pripravili dve različici online testa:

- za polnoletne osebe - SOGS (South Oaks Gambling Screen),
- za mladoletne osebe - SOGS-RA (South Oaks Gambling Screen-Revised), gre za isti instrument, ki je prirejen za otroke in mladostnike

Pišite nam na helpline(at)mladihazarder.si in naši psihoterapevti vamo bodo poslali povezavo do spletnega testa. Najkasneje v 12 urah po opravljenem testu boste prejeli vaš rezultat. Test lahko opravite povsem anonimno z uporabo psevdonima in email naslova, v katerem nista vključena vaše osebno ime in priimek.

Na vrh