Kako doseči prepoved obiska s strani igralnice za člana družine

Napiši odgovor

Potrditvena koda
Vtipkaj kodo, ki jo vidiš na sliki. Vse črke so male, ničle ni.
Smeški
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode je vključena
[img] je vključen
[flash] je izključen
[url] je vključen
Smeški so vključeni

Preglej temo
   

Razširi pogled Preglej temo: Kako doseči prepoved obiska s strani igralnice za člana družine

Kako doseči prepoved obiska s strani igralnice za člana družine

Napisal/-a admin » 04 Feb 2020, 20:03

Člani družine nimajo pravice zahtevati, da prireditelj iger na srečo izda samoprepoved njihovemu članu družine brez njegove izrecne privolitve.
Lahko pa si pomagate tako, da lastnikom igralnice napišete pismo in v njem natančno pojasnite obseg negativnih posledic hazardiranja
družinskega člana na celotno družino. Predlagajte jim ukrep prepovedi obiska, ki ga igralnica ali igralni salon sicer lahko izreče kadarkoli za kogarkoli brez kakršnihkoli pojasnil. Prireditelji posebnih iger na srečo so p zakonu dolžni igralce opazovati in problematičnim igralcem svetovati v zvezi z njihovo težavo. S pismom igralnici boste dosegli to, da bo vaš član družine odslej imel poseben status. Igralnica je zdaj opozorjena na njegovo problematično igranje in ga mora opazovati. Upate lahko na to, da se bo igralnica zaradi lepše javne podobe odločila ravnati tako, kot ste ji svetovali in bo osebi izdala prepoved obiska.

Na vrh