Samoocenitveni test

Si v območju tveganja težav ali je še huje? Izpolni anonimni spletni test, ki ti lahko pomaga pri vrednotenju tvojega igranja na srečo. Elektronska pošta z rezultatom testa in komentarjem bo takoj prispela na tvoj email naslov. Primerno tudi za prijatelje in sorodnike igralca s težavami. Ta storitev je v rokah programerja in bo na voljo zelo kmalu.

Kmalu več...

Klepet v živo

Anonimni klepet v živo s svetovalcem preko tipkovnice. Vsak delovni dan med 9. in 13. uro ter med 15. in 17.uro. Ko so svetovalci odsotni, jim lahko pustiš sporočilo. Za pogumnejše je na voljo tudi možnost pogovora s svetovalcem po telefonu vsak delovni dan med 11. in 15.uro. Primerno tudi za prijatelje in sorodnike igralca s težavami.

na voljo

Email podpora

Piši psihoterapevtu, odgovor prispe najkasneje v 24 urah. Dobil boš razumevajočega poslušalca, ki ti nudi vso potrebno čustveno podporo. Možnost dogovora za brezplačno psihoterapevtsko pomoč. Primerno tudi za prijatelje in sorodnike igralca s težavami. Pišite na helpline(at)mladihazarder.si

na voljo

Forum

Iskanje odgovorov na nekatera splošna najpogostejša vprašanja. Povezovanje z drugimi obiskovalci foruma, izmenjava izkušenj in vzajemna podpora. Za aktivno sodelovanje na forumu je potrebna registracija.Kmalu.

Kmalu več...

Psihoterapevtska pomoč

Brezplačne psihoterapije z izkušenimim psihoterapevtom so na voljo v Mariboru ali Ljubljani. Ko je vzpostavljen zaupljiv odnos med obema, obstaja za tiste bolj oddaljene uporabnike tudi možnost nadaljevanja terapij preko spleta.

na voljo

Digitalni pripomočki

Kmalu bo na voljo kopica spletnih digitalnih pripomočkov za samopomoč, npr. spletni kalkulator stroškov iger na srečo, digitalne brošure, digitalni pripomočki za blokado dostopa do spletnih strani z igrami na srečo...

Kmalu več...